Werken in onze school

Leerkrachten

Indien u interesse heeft om te werken in één (of alle) van deze scholengemeenschappen, dan kan u zich registreren op de Personeelsdatabank.

Zodra u geregistreerd bent kan u uw CV uploaden alsook uw actuele werkstatus bijhouden. En dit voor alle 11 scholen in één keer. De enige tegenprestatie die we van u als tijdelijke leerkracht verwachten: Uw status bij elke wijziging aan passen.

Eetzaalbegeleider

Ben je op zoek naar een leuke en zinvolle vrijwilligerservaring? We zijn op zoek naar eetzaalbegeleiders voor onze school!

Als eetzaalbegeleider speel je een belangrijke rol in het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving tijdens de lunchpauze. Je helpt de kinderen met hun maaltijden, stimuleert goede tafelmanieren en zorgt ervoor dat ze zich welkom en veilig voelen.

We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die:

✅ Een hart hebben voor kinderen en geduldig en vriendelijk zijn.
✅ In staat zijn om een positieve sfeer te creëren en een voorbeeld te zijn voor de kinderen.

Je kan je naam steeds doorgeven aan de school via secretariaat@deachellier.be

178897 (Logo) (4)
178897 (Logo) (4)

Brigadiers

Brigadiers zijn vrijwilligers die met enthousiasme kinderen en/of ouders helpen bij het oversteken van de Dorpstraat op weg naar school. Ze doen dit zowel in de ochtend als in de middag op drie verschillende locaties.

Aangezien het aantal vrijwilligers al eens wisselt, zijn wij continu op zoek naar nieuwe mensen die 1 of 2 keer per week een halfuurtje van hun vrije tijd hieraan willen spenderen. Het nodige materiaal wordt hen gratis ter beschikking gesteld en elk jaar organiseert de politie in Neerpelt een gratis opleiding om je brevet voor gemachtigd opzichter te halen.

Je kan je naam steeds doorgeven aan de school via secretariaat@deachellier.be of via Manuel Cardinaels manuel.cardinaels@gmail.com