Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u hiermee akkoord gaat, klik dan hier:

Categorie: schoolbrochure
Volgorde bestanden door:
Standaard | Naam | Auteur | Datum | Hits
folder.png schoolbrochure
Bestanden: 4

Welkom in basisschool
De Achellier

Beste ouders, 

We heten u van harte welkom in onze basisschool. We zijn verheugd dat u voor de opvoeding en het onderwijs van uw kind beroep doet op onze basisschool.

Ons schoolteam zal zich ten volle inzetten opdat uw kind zich op onze school evenwichtig kan ontwikkelen. We willen er voor zorgen dat we samen een goed schooljaar doormaken. Daarom mag u een christelijk geïnspireerde, eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs verwachten.

Bij vragen of problemen staan we steeds klaar om samen naar een oplossing te zoeken. We hopen dat u uw kind dan ook aanmoedigt om de doelstellingen van onze school na te streven en de afspraken na te leven.

Wij hopen vooral goed met u te kunnen samenwerken.

Dag kleuter, 

Dag leerling,

We heten vooral ook jou van harte welkom. Je komt in een boeiende wereld terecht als je in de kleuterklas start. En vanaf het eerste leerjaar gaat zeker een nieuwe wereld voor je open. Als je nieuw bent in onze school zal dat even wennen zijn om je aan te passen, maar we helpen je hierbij. We wensen je een fijn schooljaar toe.

 

Het volledige schoolteam wenst alle leerlingen veel enthousiasme toe bij deze nieuwe start!  

zip.pngdeel1 HEET
zip.pngdeel2 HEET
zip.pngdeel3 HEET
zip.pngdeel4 HEET

Maximumcapaciteit schooljaar 2019 - 2020

Onze school kent geen capaciteitsproblemen. Voor het schooljaar 2019 - 2020 is de totale capaciteit van onze school 690 leerlingen waarvan 120 in de Berkenstraat en 570 in de Grevenbroekstraat. Inschrijven kan elke schooldag op het secretariaat (afspraak).

Voor het eerst naar school?